Småspeidere 3.–4. klasse

Du får også lov til å få ansvar og lærer å klare deg selv. På det gule skjerfmerket du får når du blir tatt opp som småspeider er det et kompass og noen fotavtrykk. De viser veien til oppdagelse av nye eventyr – den spennende veien som ligger foran deg som småspeider.

Du som er småspeider lærer mange nye ting hver uke. Det kan være å tenne bål, hvordan du hjelper en som har skadet seg, eller å sette opp et telt. Du samarbeider med andre for å få det til, og det er lov å gjøre feil og prøve igjen, hvis du synes ting er vanskelig. Du lærer også hvordan du skal ta vare på naturen, og om hvor viktig det er å bry seg om andre som kanskje ikke har det like bra som deg selv.

Det er alltid kompetente, trygge, voksne speiderledere sammen med småspeiderne. Gjennom opplevelse av fellesskapet i flokken, og med enkle oppgaver som skal løses sammen med andre småspeidere, starter den enkeltes utvikling av ansvarsfølelse og selvstendighet.

På Lye har småspeiderne møter annenhver torsdag fra 17.30-19.00.

Ta kontakt med Trygve Netland om du ønsker å bli småspeider. Det er pr april 2022 ledige plasser på denne gruppen. Og de som er med her får automatisk plass videre i den eldste gruppen fra 5.klasse, selv om det er fullt der nå.

Enhetsledere i småspeiderflokk

Trygve Netland

Gruppeleder, hovedleder småspeiderflokken, leder troppen
trygvenetland@lyse.net Mobil: 98471877